top of page

Top 5 lucruri despre aparatul dentar Invisalign

V-am tot povestit despre aparatul dentar transparent Invisalign. Este o inovație în materie de aliniat dinții spre zâmbetul perfect. Are muuulte avantaje, mi-a fost greu să aleg numai 5. dar iată-le:


Aparatul dentar Invisalign
Aparatul dentar Invisalign

1. Aparatul dentar Invisalign funcționează prin intermediul unor gutiere transparente care se schimbă la fiecare 10 zile pentru a împinge dinții către poziția finală pe care vrem să o obținem.


Atat de transparent incat nici nu se observa ca îl porti - aparatul dentar Invisalign
Atât de transparent încât nici nu se observă că îl porți - aparatul dentar Invisalign

2. Tehnologia avansată din spatele materialului din care sunt fabricate gutierele permite mișcarea dinților mai repede către poziția finală. S-a constatat că timpul mediu de tratament cu aparatul dentar Invisalign este de două ori mai rapid decât în cazul aparatelor dentare fixe, cu bracketi.


3. Gutierele sunt detașabile - aparatul se îndepărtează în timpul mesei, ceea ce iți perminte să mănânci absolut orice, fară să iți fie teamă că se desprinde aparatul. Astfel, rutina ta alimentară nu este modificată.

Faptul că este detașabil iți permite să îl îndepărtezi daca ai o întâlnire de business importantă, un eveniment și mai ales pentru nunta (pentru că fotografiile de neuitat să fie absolut perfecte). De asemenea, este un avantaj mare pentru actori, cântăreți sau alți artiști care îl pot îndepărta în timpul spectacolelor, fară să le afecteze dicția și permintandu-le să fie ei.


4. La aparatul dentar Invisalign schimbi tu singur gutierele din 10 în 10 zile. Fiecare set de gutiere împinge dinții mai aproape de poziția lor finală. Poți să vii la control la 2-3 luni, ceea ce iți permite să călătorești oricât de mult, în timp ce dinții tăi sunt în mișcare! De asemenea, am pacienți care locuiesc în altă țară și tratamentul lor merge conform planului (primesc periodic un set de fotografii cu dintii).


5. Planul de tratament Invisalign este o simulare 3D animată (un film scurt), care prezintă mișcarea dinților tăi din poziția lor de început, până la finalul tratamentului, din 10 în 10 zile. Astfel poți să vezi evoluția zâmbetului tău, dar mai ales cum va arata la final. Și cel mai important, știi de la început cât timp va dura tratamentul tău Invisalign.


Daca vrei sa afli si celelalte avantaje ale aparatului dentar si sa faci cunostiinta cu Invisalign, programeaza-te acum la consult! Te astept.

bottom of page