top of page

Invisalign - indreptarea dintilor la distanta

Vrei sa ai zambetul perfect dar nu poti merge lunar la dentist?


Invisalign - aparatul dentar la distanta.


Gutierele transparente care indreapta dintii oriunde

Timpul este prețios, suntem cu toții de acord. Ziua parcă s-a comprimat și nu are suficiente ore să faci tot ce ți-ai propus. Trebuie întotdeauna să prioritizam lucrurile care au nevoie urgenta de timpul nostru, și să decidem ce amânăm pe altă zi. Dar timp pentru TINE iți mai rămâne? Te-ai hotărât într-un final să accepți acel aparat dentar atât de vizibil, pentru că vrei neapărat să-ți îndrepți dinții și să zâmbești încrezător. Dar problema este că nu reușești să mergi lunar la controalele ortodontice. Călătorești foarte mult și ți-e absolut imposibil. Prelungirea timpului dintre controale înseamnă prelungirea duratei totale de tratament, care și așa durează doi ani!


Ai auzit de Invisalign? Acest aparat dentar îți rezolvă toate aceste probleme!

Funcționează printr-un set de gutiere transparente, care sunt aproape invizibile și nimeni dintre cunoscuții tăi nu-și vă da seama că poți aparat dentar! Gutierele sunt detașabile, așa că le poți îndepărtă dacă ai o întălnire de business la care vrei să faci impresie sau un cocktail important unde trebuie să legi niște parteneriate importante.


Gutierele le schimbi singur din 10 în 10 zile, practic tu imprimi periodic mișcare nouă dinților tăi. Împreună putem decide care este intervalul potrivit la care ne putem vedea pentru control. Stabilim data în funcție de plecările tale și de timpul tău disponibil. În plus, dacă ești mai mult timp departe, facem videocalluri și te învăț cum să iți pozezi dantura astfel încât eu să iți pot vedea evoluția dinților de la distanță.


În aceeași notă, am pacienți care nu locuiesc în Romania, care au venit în țară special că să le pun aparatul, și pe care îi verific periodic prin videocall și fotografii. Atunci când le permite timpul, vin la control. Tratamentul lor decurge impecabil, la fel ca al pacienților pe care îi văd periodic.


Pentru a afla toate detaliile aparatului dentar Inivalign, citește această postare. Ai aici toate avantajele lui. Crezi că putem programa în agenda ta aglomerată o consultație pentru aparat? Sau preferi un videocall? Sunt la un click distanță.

bottom of page