top of page

Clinica Dentalist

Am înființat clinica Dentalist în 2020, în București. Este formată din 9 cabinete și radiologie. Am avut grijă să punem la dispoziția pacienților, cât și medicilor cea mai bună aparatură medicală, ustensile și materiale, astfel încât tratamentele să fie minim invazive și foarte exacte. Ne-am asigurat că ai la dispoziție o echipă completă ce acoperă toate specialitățile stomatologice, ca să ai parte de toate tratamentele de care ai nevoie sub același acoperiș.

Nu în ultimul rând am investit în confortul pacientului. În timpul tratamentului, te vei relaxa pe cele mai confortabile scaune și te poți uita pe Netflix la serialul preferat. Ca totul să fie transparent și ușor de înțeles, medicii noștri au la dispoziție zeci de filmulețe explicative pe care ți le pot prezenta înaintea tratamentelor. Echipa e formată din profesioniști motivați de același lucru - să facă lumea să zâmbească!

Cu ce ne mândrim

1000+ reviews de 5 stele pe Google

Mii de zâmbete transformate

Soluții custom pentru orice nevoie ai

Am ajuns la 5.8 mil dintre voi online

0I8A9663-lowres.jpg

I finally found THE one

Experienta extraordinara inca de cand pasesti in clinica. Personal foarte amabil si client oriented. Dupa 3 ani in care m-am plimbat dintr-o clinica stomatologica intr-alta si doar mi s-au agravat problemele  dentare, I finally found THE one <3

bottom of page