top of page

Rezultate uimitoare cu aparatul dentar Invisalign Lite

Invisalign este un aparat dentar care funcționează prin intermediul unor gutiere transparente. Dinții se mișcă progresiv către poziția lor finală, atunci când tu schimbi gutierele acasă la 10 zile. Este o inovație în materie de aparate dentare, pentru că este transparent si detașabil - adică iți îndreaptă dinții foarte elegant, fară să se vadă și fară să iți modifice rutina zilnică.

aparatul dentar invisalign lite
Mici inghesuiri inainte de aplicarea aparatului dentar Invisalign Lite

Aparatul dentar se adresează tuturor problemelor dentare - înghesuiri, spațieri dentare, probleme de ocluzie / mușcătură. Pentru cazurile mai complexe există varianta Full a aparatului dentar Invisalign - dinții sunt aliniați în mai mult de 4 luni.

Dar cazurile de complexitate mai scăzută (mici înghesuiri sau spațieri, dinți ușor rotiți), care se tratează în 3-4 luni, exista varianta Invisalign Lite. Aparatul funcționează după același principiu ca și Invisalign Full, pașii de urmat sunt aceiași - citeste aici.


aparatul dentar invisalign lite
Zambet perfect dupa numai 3 luni - aparatul dentar Invisalign Lite

Fotografiile atașate descriu situația dentară a unei paciente care avea mici înghesuiri dentare, dar care scrâșnea și foarte puternic din dinți. Am hotărât împreună că soluția ideală ar fi Invisalign Lițe - deconditionam bruxismul în timp ce îndreptam dinții. Rezultatele sunt foarte bune, și după ce am făcut și albire dentară, cunostiintele pacientei au crezut că am aplicat fațete. Alege natural și sănătos. Alege Invisalign.


Dacă aveți nemulțumiri legate de zâmbetul dumneavoastră, vă aștept să povestim despre ele și să le rezolvam împreună. Poartă-ți zâmbetul cu bucurie.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page