top of page

Invisalign Teen - cel mai bun aparat dentar pentru copilul tau!

De la viața socială la social media, adolescenții de azi se confruntă cu tot mai multe provocări când vine vorba de încrederea în ei. Studii au arătat că aparatele fixe, mai ales cele metalice, afectează încrederea purtătorilor tineri. Și atunci de ce să nu le oferim o variantă invizibilă, comodă, care să le permită să își desfășoare toate activitățile fară dificultăți?!


Invisalign teen - varianta transparenta pentru adolescenti

Invisalign aduce pe piață modelul pentru adolescenți, Invisalign Teen. Tratamentul cu gutierele invizibile este la fel de eficient ca și cel cu aparatele fixe vizibile, dar este mult mai comod, mai rapid și nu schimbă rutina zilnică a tinerilor (alimentație, igienă, practicarea sporturilor, petrecerea timpului liber).

Când vorbim despre Invisalign teen ne referim la aceleași principii de funcționare aceleași caracteristici ca la orice aparat Invisalign. Aliniatorii Invisalign au însă câteva specificații în plus:


  • gutierele prevăd spații pentru dinții care nu au erupt încă pe arcade, precum și toate mijloacele necesare pentru a-i aduce drepți alături de ceilalți dinți deja existenți.

  • aliniatorii sunt prevăzuți cu niste butoane speciale, colorate, care indică dacă aparatul a fost purtat conform 20-22h conform indicațiilor - astfel părinții se pot asigura că tinerii nu “trișează”;

  • în cazul pierderii sau deteriorării gutierelor, acestea pot fi comandate de până la 6 ori fară costuri adiționale!


Tu nu ai dori o variantă îmbunătățită, eficientă și plăcută pentru tratamentul copilului tău?





bottom of page