top of page

Experienta mea Invisalign


Paula, pacienta mea, povesteste despre #InvisalignJourney:


Zambete perfectionate in cateva luni
Zambete perfectionate in cateva luni

"Ca orice tratament medical, Invisalign este de fapt o poveste despre incredere.


Cand am trecut pragul cabinetului pentru a cauta solutia ortodontica potrivita, nu stiam ce recomandare voi primi, dar stiam cu certitudine ca medicul meu va avea pentru mine solutia cea mai buna. Mi se pare esential sa stiu ca pot intra relaxata si increzatoare in cabinet, pentru ca acolo ma asteapta un adevarat profesionist cu solutiile cele mai avansate, dar mai ales cu deschidere si cu empatie. Pentru mine singura necunoscuta era tipul de tratament pe care urma sa il fac.


Cand Alexandra mi-a povestit despre Invisalign, nu am stat pe ganduri: discretia, comoditatea si predictibilitatea aparatului m-au facut sa il aleg.


In primul rand, m-a bucurat sa stiu ca imi pot corecta dantura intr-un mod discret, avand niste gutiere care erau, practic, invizibile pentru majoritatea persoanelor. Imi doream foarte mult o solutie eficienta, dar cat mai putin vizibila.


De asemenea, era comod sa pot manca oricand si orice imi doresc, pentru ca puteam scoate gutierele foarte usor, fara riscul de a le pata sau deteriora. Mai mult, puteam sa imi curat dintii fara problemele pe care le-as fi intampinat daca as fi purtat un aparat fix.


Si, foarte important, pregatindu-mi schema computerizata de tratament, Alexandra mi-a aratat cu precizie cat urma sa dureze tratamentul, precum si schimbarile de pozitie a dintilor de la un set de gutiere la celalalt. Cu alte cuvinte, stiam exact la ce ma pot astepta, iar acest lucru a contat extrem de mult.


Pentru mine Invisalign a reprezentat varianta perfecta! Si am recomandat aceasta solutie si altor prieteni care au luat ulterior drumul cabinetului, spre medicul meu, convinsi ca vor primi cea mai buna ingrijire. Primesc si acum multumiri pentru aceasta recomandare, ceea ce ma bucura foarte mult."


Paula, multumesc mult pentru apreciere. M-am bucurat de fiecare zambet pe acest drum parcurs impreuna.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page