top of page

Despre mine


Buna!


Sunt Alexandra. Sunt pasionata de stomatologie si scopul meu este sa va pun zambetul pe buze!


Provin dintr-o familie de medici dentisti, ceea ce a presupus ca in copilarie am petrecut mult timp in cabinetul stomatologic al parintilor. Cand a venit momentul sa-mi decid drumul in viata, n-am stat pe ganduri. A fost natural sa fiu medic dentist. Dupa terminarea facultatii, am ales sa continui studiile in rezidentiatul de Parodontologie. Si pe parcursul celor 3 ani de specializare, mi-am descoperit pasiunea: sa le redau oamenilor zambetul. Sa le redau increderea in ei.

Inca din timpul rezidentiatului am participat la congrese internationale si la cursuri de specializare cu lectori straini, ceea ce mi-a aratat ce inseamna performanta in stomatologie si m-a facut sa mi-o doresc. Incerc sa fiu in permanenta la curent cu ceea ce este nou si sa aplic cunostiintele in practica mea curenta din cabinet. Stomatologia este intr-o permanenta evolutie. Se pune tot mai mult accent pe minim invazivitate - obtinerea rezultatelor ideale ca estetica si functionalitate prin afectarea minima a tesuturilor pacientului. Zi de zi pun pe primul plan interesele pacientilor mei.


Studiile de parodontologie imi permit sa asigur sanatatea structurilor de suport ale dintilor - gingie si os. Este nevoie de un fundament (dentar) solid pentru a putea obtine rezultate durabile.


Cursurile formatoare in estetica dentara la care particip constant ma indruma in a alege corect tratamentul potrivit pentru fiecare pacient atunci cand vine vorba de fatete, coroane sau implanturi. Si, foarte important, sa aleg sa nu fac nimic daca nu este cazul!


Pentru ca mi-a placut foarte mult conceptul aparatul dentar INVISALIGN, pentru ca am avut o experienta foare placuta purtandu-l, am ales sa ma certific si in tratamentul cu acest aparat, pentru a-mi putea ajuta pacientii sa isi alinieze dintii foarte comod, predictibil si aproape invizibil.


Avand uneltele de mai sus, pot construi pacientilor mei un zambet frumos si sanatos: dinti impecabili, drepti, intr-un suport sanatos! Cea mai mare multumire este pacientul care pleaca din cabinet incantat de cum arata, fericit, zambind cu gura pana la urechi!


# I’LL PUT A SMILE ON YOUR FACE!


bottom of page