top of page

Top 5 lucruri despre igienizarea profesionala

1. Igienizarea profesională este făcută de medicul tău stomatolog în cabinet. Presupune o combinație între:

  • detartrajul cu ultrasunete - îndepărtează depunerile de tartru de la baza dinților;

  • aeriajul profesional - netezește suprafețele poate rugoase restante după detartraj;

  • airflow - pulbere de apă și bicarbonat trimisă sub presiune pentru a curăța petele de pe dinți și suprafețele dintre dinți.


2. În timpul igienizării se curăță fiecare dinte în parte. La sfârșitul procedurii, când toți sunt strălucitori, verific cu atenție orice problemă ar mai fi putut apărea în ultimele 6 luni.


3. Controlul și verificarea la 6 luni scad mult posibilitatea apariției de noi carii. Dar dacă exista, sigur sunt într-un stadiu incipient - tratamentul lor este mult mai facil și rapid. De asemenea, igienizarea periodică păstrează și gingiile fericite, ținând boala parodontală (parodontoza) la distanță.


4. Orice problemă depistată la început înseamnă tratament stomatologic rapid, disconfort minim, timp limitat, buget mic alocat intervenției. Pe măsură ce problema se agravează, toate acestea cresc exponențial: tratamentul se complică, disconfortul crește, vei petrece mai mult timp la stomatolog și vei cheltui mai mulți bani pentru a rezolva problema. De aceea cel mai bine este să previi și nu să tratezi!


5. Îndepărtarea tuturor depunerilor de pe dinți (inclusiv a colorațiilor produse de cafea, tutun, ceai, vin roșu) reîmprospătează respirația, iți dă o senzație foarte plăcută de prospețime. În plus, studiile au arătat de mult timp că exista o legătură strânsă între sănătatea cavitații bucale și aceea a întregului organism! Multe boli pot fi detectate prin identificarea semnelor pe care le lasă la nivelul cavitații orale și pot fi oprite in evolutie.


Concluzia este: faceți controlul și igienizarea la 6 luni. Îmi face mare placere să vă văd :)

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page